Om os

Erhvervsjuridisk Retshjælp er et initiativ, der er startet på Cand.merc.(jur.) studiet på Copenhagen Business School. Vores mål er at kunne bidrage til at skabe bedre forudsætninger for nystartede erhvervsdrivende i hele Danmark. Den kompetente faglige rådgivning kommer fra de tilknyttede retshjælpere, der alle er studerende i slutningen af deres uddannelse.

Vi bestræber os på at møde alle i øjenhøjde og formidle den juridiske disciplin på et nemt og overskueligt niveau, for den også bliver forståelig for den enkelte erhvervsdrivende.

Vi ønsker at hjælpe erhvervsdrivende indenfor alle brancher og forretningsområder med gratis hjælp og rådgivning for derigennem at kunne bidrage til, at de juridiske lovkrav ikke bliver en udfordring for, at netop din virksomhed opnår den succes, som du har i tankerne.

Erhvervsjuridisk Retshjælp er etableret i september 2018, i et samarbejde mellem forskningsinstituttet CBS LAW på Copenhagen Business School, Retten på Frederiksberg og de frivillige studerende på Cand.merc.(jur.) studiet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.