Introduktion

Erhvervsjuridisk Retshjælp er et initiativ, der er startet på Cand.merc.(jur.) studiet på Copenhagen Business School. Vores mål er at kunne bidrage til at skabe bedre forudsætninger for nystartede erhvervsdrivende i hele Danmark igennem kompetent faglig rådgivning fra de tilknyttede retshjælpere, der alle er studerende i slutningen af deres uddannelse.

Vi bestræber os på, at møde den enkelte klient i øjenhøjde og bringe den juridiske disciplin ned i et niveau, for den også bliver forståelig for den erhvervsdrivende. Vi ønsker at hjælpe erhvervsdrivende inden for alle brancher og forretningsområder med gratis hjælp og rådgivning for herigennem at kunne bidrage til, at de juridiske lovkrav ikke bliver en hemsko for, at netop din virksomhed opnår den succes, du har i tankerne.

Retshjælpen er startet op i september 2018 efter længere tids forberedelse. Erhvervsjuridsk Retshjælp er etableret i et samarbejde mellem forskningsinstituttet CBS LAW på Copenhagen Business School, Frederiksberg Byret og de frivillige studerende på Cand.merc.(jur.) studiet.

Presseomtale

CBS WIRE
5. februar 2019
Læs artiklen herwww.cbswire.dk

Erhverv København
5. november 2018
Læs artiklen herwww.erhvervkbh.dk

Frederiksberg Bladet
30. oktober 2018
Læs artiklen herhttps://minby.dk/frederiksberg/

AdvokatWatch
15. oktober 2018
Læs artiklen herwww.advokatwatch.dk

K-News
12. oktober 2018
Læs artiklen herwww.k-news.dk

Erhvervsjuridisk Retshjælp

CVR: 39446383

Howitzvej 32
2000 Frederiksberg

Email
kontakt@ejrh.dk
Telefon
+45 29 73 32 21